Aggregaten voor
commercieel maritiem

We bieden een breed scala van on-board auxiliary generator Sets, van 3 kW tot 3.000 kWe, speciaal ontworpen voor de commerciële marine.

aggregaatservicenederland-commerciaal-maritiem

Voor alle vaartuigen

Deze sets worden gebruikt over de hele wereld in een grote variëteit aan installaties, zoals op cruiseschepen, levering vaartuigen, maxi-jachten, werkboten, container schepen en vissersboten.

Betrouwbaar en compact
De ontwerpfilosofie van Coelmo van de auxiliary generator sets is betrouwbaar en compact met eenvoudige en intuïtieve commando en controle panelen, om te zorgen voor maximale bruikbaarheid in alle omstandigheden en klantgerichte technische oplossingen aan te bieden.

Voldoen aan alle normen
De on-board auxiliary generator sets voldoen aan nationale en internationale normen op het gebied van emissies (bijvoorbeeld de VI van Marpol) en zijn gecertificeerd door de grote organisaties volgens SOLAS-normen.

Alle producten

Maritieme commercieel

Maritiem hulp aggregaten

Aggregaatservice Nederland biedt een breed scala aan hulp aggregaten voor aan boord van schepen. Deze aggregaten hebben diverse capaciteiten van 3 kW tot aan wel 3.000 kWe, speciaal ontworpen voor de scheepvaart.

haven-aggregaten

Haven maritiem aggregaten

AggregaatService Nederland Haven diesel en benzine aggregaten, zijn ontworpen en vervaardigd om modulair te zijn en schepen van stroom te voorzien tijdens laad- / losprocedures, zowel als vaste of standby bron.

Containerschip-aggregaten

Container maritiem aggregaten

Container maritiem aggregaten zijn ontworpen om containerschepen een extra energiebron te bieden, waarbij de aan boord geproduceerde elektriciteit door hulpgeneratorsets wordt geïntegreerd.